Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

De Ce Baroness?

De ce Baroness?

“Eleganța este singura frumusețe care nu se ofilește” Audrey Hepburn

Eleganța este și va fi mereu la modă. Dar aceasta nu constă în hainele purtate sau bijuteriile accesorizate. Ea pornește din atitudinea ta, se citește în ochii tăi, pe chipul și zâmbetul tău. Este acel ceva cu tine care îi atrage pe cei din jur.

„Pentru a fi de neînlocuit trebuie să fii diferit” Coco Chanel

Produsele Baroness sunt create cu pasiune pentru a-ți inspira delicatețe, rafinament și un stil cu totul aparte. Sunt acele accesorii ce fac unică ținuta ta și îi conferă un plus de feminitate și culoare. Sunt inspirate din flori și natură utilizând materiale fine și delicate pentru a bucura privirea și a adăuga un strop de încredere în eleganța și atitudinea rafinată a celei ce le poartă.

Alege un stil unic, plin de feminitate și culoare!
Alege stilul Baroness!

Pentru a te bucura pe deplin de produsele și serviciile noastre, vrem să-ți oferim și mai multe beneficii:

Cumpărături mai ieftine

După fiecare achiziție valoarea acesteia se transformă în puncte ce au echivalent în bani. Aceste puncte pot fi utilizate la următoarea tranzacție sau se acumulează și le poți folosi oricând dorești.

Livrare gratuită

Asigurăm livrare gratuită prin FAN curier pentru comenzi de peste 250 lei.

Servicii suplimentare gratuite 30 zile

În cazul în care produsul se deteriorează în primele 30 de zile de la achiziție (sistemul de prindere, cum este lipit, cristale) îl puteți trimite înapoi. Baroness asigură taxa de transport iar retușul se face în mod gratuit.

Produse unicate create din materialul tău

Aveți un material sau o ținută specială și doriți un produs anume creat? Trebuie doar să alegeți modelul și noi realizăm produsul dorit cu materialul dumneavoastră. Acesta este valabil în cazul în care faceți parte din CLUB BARONESS

Produse personalizate

Intră în CLUB BARONESS și poți să-ți alegi combinația preferată dintre produse și accesorii pentru ținuta ta ( exemplu: îți place un model cu aligator dar îl dorești ca broșă sau orice combinație preferi). Tot ce trebuie să faci este să comanzi produsul (ele) respectiv (e) iar la finalul comenzii la COMENTARII precizezi accesoriile dorite.

Alege un stil unic, plin de feminitate și culoare! Alege stilul Baroness!

“Eleganța este o atitudine” Longines

CLUB BARONESS

Bine ai venit în Club Baroness!!

Dacă ai făcut mai multe cumpărături sau una singură în valoare totală de 150 lei înseamnă că faci parte din Club Baroness.
Ce este Club Baroness? Este locul unde ai din ce în ce mai multe beneficii și cadouri. Mai mult...

Puncte de recompensă

×

Puncte de recompensă

Punctele de recompensă apar în contul tău în momentul în care achiți comanda și le poți utiliza la o viitoare comandă.
Dacă ai puncte de recompensă și dorești să le folosești trebuie să pui în coș produsele ce le dorești și apoi apeși VEZI COȘUL. Aici poți adăuga punctele de recompensă la comanda ta.
Trebuie să introduci manual numărul tău de puncte (toate punctele pe care le ai) și echivalentul lor în bani se scade din valoarea comenzii tale.

TRANSPORT

×

TRANSPORT

Produsele comandate se plătesc în momentul primirii coletului prin FAN Courier - plata este ramburs în numerar.

TERMENI SI CONDITII

×

TERMENI SI CONDITII

Informații generale despre produse și accesorii

Produsele Baroness sunt lucrate manual. Prin urmare pot apărea mici diferențe de design, caz în care vă anunțăm. Pozele existente pe site sunt în conformitate cu realitatea dar ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor.

Vezi Termeni si Conditii

×

Livrare Gratuita

Comenzi peste 250 Lei

TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Dacă sunt excepții vă anunțăm de îndată.
Livrare gratuită prin Fan Curier la comenzi de peste 250 lei.
Afla toate beneficiile pe care le oferim aici…

Personalizează-ți produsul

×

Personalizează-ți produsul

Incrie-te în Club Baroness

Personalizează-ți produsul.
Ești în Club Baroness?
- Dacă DA, atunci poți să alegi ce accesoriu dorești să aibe produsul tău ( ac de broșă, aligator, french barette, piepten). Trebuie doar să ne lași un comentariu la finalul comenzii.
- Dacă Nu ești încă în Club Baroness tot ce trebuie sa faci sunt cumparaturi în valoare de 150 lei și la urmatoarea comandă îți poți personaliza produsele alese.
Află mai multe detalii despre Club Baroness aici….

×
×