Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

MICA PRINȚESĂ

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
DENUMIRE PRODUS: Bentiță pentru bebeluși cu floare bleumarin și fundiță DESCRIERE: Bentiță pentru bebeluși din dantela elastică cu floare din tafta bleumarin și fundiță din tafta albă, ornată cu panglică din organza albă, floarea are în centru un ..
40,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Bentiță pentru bebeluși cu floare grena și fundiță DESCRIERE: Bentiță pentru bebeluși din dantela elastică cu floare din tafta grena și fundiță din tafta albă, ornată cu panglică din organza albă, floarea are în centru un cabochon..
40,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Bentiță pentru bebeluși cu floare și fundiță DESCRIERE: Bentiță pentru bebeluși din dantela elastică cu floare din organza roz și fundiță din satin roz pudrat; ornată cu panglică din organza albă, floarea are în centru un cristal ..
40,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Bentiță pentru bebeluși cu floare și trandafir DESCRIERE: Bentiță pentru bebeluși din dantela elastică cu floare din tafta și organza ivory și trandafir roz pal, ornată cu panglică din organza roz și dantelă albă, floarea are în c..
40,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu floare albastru cu bleu DESCRIERE: Cordeluță cu floare din satin albastru și bleu DIMENSIUNI: 10 cm diamentru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin..
30,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu floare fucsia și roze DESCRIERE: Cordeluță cu floare din satin fucsia și roz DIMENSIUNI: 10 cm diamentru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin Fan ..
30,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu floare mov și lila DESCRIERE: Cordeluță cu floare din satin mov și lila DIMENSIUNI: 10 cm diamentru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin Fan Curi..
30,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu floare roz și buline ivory DESCRIERE: Cordeluță cu floare din satin roz și buline ivory DIMENSIUNI: 10 cm diamentru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuit..
30,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu floare verde deschis și buline roz DESCRIERE: Cordeluță cu floare din satin verde deschis și buline roz DIMENSIUNI: 10 cm diamentru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual..
30,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu flori albe DESCRIERE: Cordeluță cu flori din satin alb și organza albă DIMENSIUNI: 5 cm lățime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin Fan Curier la ..
44,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu flori bleu și alb DESCRIERE: Cordeluță cu flori din satin bleu și alb DIMENSIUNI: 5 cm lățime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin Fan Curier la ..
55,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu flori bleumarin și alb DESCRIERE: Cordeluță cu flori din satin bleumarin și organza albă DIMENSIUNI: 5 cm lățime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită p..
44,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu flori din satin și organza DESCRIERE: Cordeluță cu flori din satin și organza de culoare somon DIMENSIUNI: 5 cm lățime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare grat..
44,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu flori fucsia și roz DESCRIERE: Cordeluță cu flori din satin fucsia și roz DIMENSIUNI: 5 cm lățime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin Fan Curier..
55,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Cordeluță cu flori lila și ivory DESCRIERE: Cordeluță cu flori din satin lila și ivory DIMENSIUNI: 5 cm lățime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită prin Fan Curier ..
55,00 RON

CLUB BARONESS

Bine ai venit în Club Baroness!!

Dacă ai făcut mai multe cumpărături sau una singură în valoare totală de 150 lei înseamnă că faci parte din Club Baroness.
Ce este Club Baroness? Este locul unde ai din ce în ce mai multe beneficii și cadouri. Mai mult...

Puncte de recompensă

×

Puncte de recompensă

Punctele de recompensă apar în contul tău în momentul în care achiți comanda și le poți utiliza la o viitoare comandă.
Dacă ai puncte de recompensă și dorești să le folosești trebuie să pui în coș produsele ce le dorești și apoi apeși VEZI COȘUL. Aici poți adăuga punctele de recompensă la comanda ta.
Trebuie să introduci manual numărul tău de puncte (toate punctele pe care le ai) și echivalentul lor în bani se scade din valoarea comenzii tale.

TRANSPORT

×

TRANSPORT

Produsele comandate se plătesc în momentul primirii coletului prin FAN Courier - plata este ramburs în numerar.

TERMENI SI CONDITII

×

TERMENI SI CONDITII

Informații generale despre produse și accesorii

Produsele Baroness sunt lucrate manual. Prin urmare pot apărea mici diferențe de design, caz în care vă anunțăm. Pozele existente pe site sunt în conformitate cu realitatea dar ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor.

Vezi Termeni si Conditii

×

Livrare Gratuita

Comenzi peste 250 Lei

TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Dacă sunt excepții vă anunțăm de îndată.
Livrare gratuită prin Fan Curier la comenzi de peste 250 lei.
Afla toate beneficiile pe care le oferim aici…

Personalizează-ți produsul

×

Personalizează-ți produsul

Incrie-te în Club Baroness

Personalizează-ți produsul.
Ești în Club Baroness?
- Dacă DA, atunci poți să alegi ce accesoriu dorești să aibe produsul tău ( ac de broșă, aligator, french barette, piepten). Trebuie doar să ne lași un comentariu la finalul comenzii.
- Dacă Nu ești încă în Club Baroness tot ce trebuie sa faci sunt cumparaturi în valoare de 150 lei și la urmatoarea comandă îți poți personaliza produsele alese.
Află mai multe detalii despre Club Baroness aici….

×
×