Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

MIRESE

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
DENUMIRE PRODUS: Ace de păr set a 3 BUCĂȚI DESCRIERE: Flori albe din tafta îmbăcată în organza ce au în centru cristale DIMENSIUNI: 5 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuit..
35,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Ace de păr set a 4 BUCĂȚI DESCRIERE: Flori albe din tafta ce au în centru un trandafir si cristale DIMENSIUNI: 4 cm in diametru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită..
35,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Ansamblu de flori din satin și pene cu cristal Swarovski DESCRIERE: Flori din satin și pene ivory cu cristal Swarovski. Sistem de prindere: aligator DIMENSIUNI: 15 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare..
125,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare albă cu cristale Swarovski DESCRIERE: Floare din material alb ce are în centru 9 cristale Swarovski. Sistem de prindere: clips DIMENSIUNI: 10 cm in diametru   TERMEN DE LIVRARE: 2-3 zile lucrătoare. Produsele ..
45,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare din cristale Swarovski si pene DESCRIERE: Floare din 7 cristale Swarovski pe bază filigranată și pene albe. Sistem de prindere: clips DIMENSIUNI: 15 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produse..
126,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare din satin ivory cu cristale DESCRIERE: Floare din satin ivory cu cristale. Sistem de prindere: aligator DIMENSIUNI: 8 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare ..
35,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare din satin și cristal Swarovski DESCRIERE: Floare din satin alb cu cristal swarovski. Sistem de prindere: aligator DIMENSIUNI: 8 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual..
35,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare din satin, pene si voal DESCRIERE: Floare din satin ivory cu pene si voal alb. Sistem de prindere: aligator. DIMENSIUNI: 14 cm diametru   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. L..
106,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare din tafta și organza DESCRIERE: Floare din tafta și organza albă. Sistem de prindere: aligator DIMENSIUNI: 8 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită ..
35,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Floare din tafta și organza DESCRIERE: Floare din tafta și organza ivory. Sistem de prindere: aligator DIMENSIUNI: 8 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Dacă sunt excepț..
35,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Pieptăn cu trandafiri, voal si pene DESCRIERE: Pieptăn cu 3 trandafiri din tafta albă, pene și voal. DIMENSIUNI: 12 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Livrare gratuită..
120,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Trandafir din saten și pene cu cristal Swarovski DESCRIERE: Trandafir din saten și pene ivory cu cristal Swarovski în formă de future. Sistem de prindere: aligator. DIMENSIUNI: 14 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3-4..
55,00 RON
DENUMIRE PRODUS:Trandafiri din tafta și organza cu cristal Swarovski DESCRIERE: Trandafiri din tafta ivory și Frunze din organza alba cu cristal Swarovski. Sistem de prindere: aligator DIMENSIUNI: 10 cm lungime   TERMEN DE LIVRARE: 3..
78,00 RON
DENUMIRE PRODUS: Trandafiri din tafta și organza cu cristale Swarovski SET a 2 Bucăți DESCRIERE: Trandafiri din tafta ivory si Frunze din organza albă cu cristale swarovski. Sistem de prindere: clips DIMENSIUNI: 7 cm lungime   TERME..
50,00 RON

CLUB BARONESS

Bine ai venit în Club Baroness!!

Dacă ai făcut mai multe cumpărături sau una singură în valoare totală de 150 lei înseamnă că faci parte din Club Baroness.
Ce este Club Baroness? Este locul unde ai din ce în ce mai multe beneficii și cadouri. Mai mult...

Puncte de recompensă

×

Puncte de recompensă

Punctele de recompensă apar în contul tău în momentul în care achiți comanda și le poți utiliza la o viitoare comandă.
Dacă ai puncte de recompensă și dorești să le folosești trebuie să pui în coș produsele ce le dorești și apoi apeși VEZI COȘUL. Aici poți adăuga punctele de recompensă la comanda ta.
Trebuie să introduci manual numărul tău de puncte (toate punctele pe care le ai) și echivalentul lor în bani se scade din valoarea comenzii tale.

TRANSPORT

×

TRANSPORT

Produsele comandate se plătesc în momentul primirii coletului prin FAN Courier - plata este ramburs în numerar.

TERMENI SI CONDITII

×

TERMENI SI CONDITII

Informații generale despre produse și accesorii

Produsele Baroness sunt lucrate manual. Prin urmare pot apărea mici diferențe de design, caz în care vă anunțăm. Pozele existente pe site sunt în conformitate cu realitatea dar ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor.

Vezi Termeni si Conditii

×

Livrare Gratuita

Comenzi peste 250 Lei

TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Dacă sunt excepții vă anunțăm de îndată.
Livrare gratuită prin Fan Curier la comenzi de peste 250 lei.
Afla toate beneficiile pe care le oferim aici…

Personalizează-ți produsul

×

Personalizează-ți produsul

Incrie-te în Club Baroness

Personalizează-ți produsul.
Ești în Club Baroness?
- Dacă DA, atunci poți să alegi ce accesoriu dorești să aibe produsul tău ( ac de broșă, aligator, french barette, piepten). Trebuie doar să ne lași un comentariu la finalul comenzii.
- Dacă Nu ești încă în Club Baroness tot ce trebuie sa faci sunt cumparaturi în valoare de 150 lei și la urmatoarea comandă îți poți personaliza produsele alese.
Află mai multe detalii despre Club Baroness aici….

×
×