Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Termeni si Conditii

Termeni și condiții

Informații generale despre produse și accesorii

Produsele Baroness sunt lucrate manual. Prin urmare pot apărea mici diferențe de design, caz în care vă anunțăm. Pozele existente pe site sunt în conformitate cu realitatea dar ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor.

Pentru produsele achiziționate on-line sau telefonic

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000 în cazul în care cumpărătorul este nemulțumit de calitatea acestora sau acestea nu corespund cerințelor sale. Produsele se pot returna în termen de 14 zile de la primire, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna în maxim 15 zile calendaristice de la data acceptării acestora la retur.

Condiții de returnare a produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitați să ne contactați la numărul ....... sau să ne scrieți un e-mail la adresa contact@baroness.ro pentru a identifica cea mai bună cale de soluționare a acestora. Produsele cumpărate pot fi returnate doar împreună cu factura lor, în ambalajul original, fără a fi deteriorate în termen de 14 zile de la primire, după ce în prealabil ne-ați anunțat în scris ( e-mail ) intenția de a le returna.
Numai după procesarea și aprobarea acestei înștiințări de către noi ( e-mail sau telefonic) veți putea returna produsul, urmând a ne preciza în scris contul unde să returnăm contravaloarea în lei. Returul se va efectua prin FAN Curier, dumneavoastră plătind taxa de transport.

Condiții transport

Baroness nu poate fi răspunzător pentru eventualele întârzieri în livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: condiții meteo, acidente rutiere, greve, calamități sau alte situații particulare ce ar putea împiedica curierul să livreze la timp, fapt pentru care Baroness nu oferă despăgubiri pentru nemulțumirile create de nelivrarea la timp a produselor.

Politica de confidențialitate

Baroness în calitate de administrator al magazinului online, respectă caracterul privat si securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărui client. Conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vieții private, Baroness are obligatia de a administra în condiții de siguranță ți exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.
Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată si va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Baroness în scopul de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informații utile cu privire la produsele comercializate, oferte si promoții sau informații despre site, soluționarea cererilor, întrebărilor sau sesizările facute de către dumneavoastră.
Baroness nu va dezvălui unei terțe părți niciuna dintre datele dumneavoastră fără acordul dumneavoastră, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastră altor persoane (fizice sau juridice) sau altor site-uri.

Obligațiile utilizatorilor

Site-ul este proprietatea Baroness. Nici un material de pe acest site (poze, texte ) nu poate fi reprodus parțial sau integral fără permisiunea proprietarului , indiferent de modalitatea reproducerii. Utilizatorii sunt obligati să nu copieze textele sau fotografiile expuse în vederea utilizării lor în scopuri comerciale.
Este strict interzisă utilizarea sau contactarea acestui magazin online în scopul fraudării, alterării lui, a conținutului textelor sau pentru a discredita sau hărțui proprietarul site-ului, ori clienții săi sau pentru a discredita produsele comercializate de acesta. Prin simpla accesare a acestui site sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.
Dacă nu sunteti de acord cu aceste condiții, vă rugăm să încetați utilizarea acestui site.

CLUB BARONESS

Bine ai venit în Club Baroness!!

Dacă ai făcut mai multe cumpărături sau una singură în valoare totală de 150 lei înseamnă că faci parte din Club Baroness.
Ce este Club Baroness? Este locul unde ai din ce în ce mai multe beneficii și cadouri. Mai mult...

Puncte de recompensă

×

Puncte de recompensă

Punctele de recompensă apar în contul tău în momentul în care achiți comanda și le poți utiliza la o viitoare comandă.
Dacă ai puncte de recompensă și dorești să le folosești trebuie să pui în coș produsele ce le dorești și apoi apeși VEZI COȘUL. Aici poți adăuga punctele de recompensă la comanda ta.
Trebuie să introduci manual numărul tău de puncte (toate punctele pe care le ai) și echivalentul lor în bani se scade din valoarea comenzii tale.

TRANSPORT

×

TRANSPORT

Produsele comandate se plătesc în momentul primirii coletului prin FAN Courier - plata este ramburs în numerar.

TERMENI SI CONDITII

×

TERMENI SI CONDITII

Informații generale despre produse și accesorii

Produsele Baroness sunt lucrate manual. Prin urmare pot apărea mici diferențe de design, caz în care vă anunțăm. Pozele existente pe site sunt în conformitate cu realitatea dar ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor.

Vezi Termeni si Conditii

×

Livrare Gratuita

Comenzi peste 250 Lei

TERMEN DE LIVRARE: 3-4 zile lucrătoare. Produsele sunt create manual. Dacă sunt excepții vă anunțăm de îndată.
Livrare gratuită prin Fan Curier la comenzi de peste 250 lei.
Afla toate beneficiile pe care le oferim aici…

Personalizează-ți produsul

×

Personalizează-ți produsul

Incrie-te în Club Baroness

Personalizează-ți produsul.
Ești în Club Baroness?
- Dacă DA, atunci poți să alegi ce accesoriu dorești să aibe produsul tău ( ac de broșă, aligator, french barette, piepten). Trebuie doar să ne lași un comentariu la finalul comenzii.
- Dacă Nu ești încă în Club Baroness tot ce trebuie sa faci sunt cumparaturi în valoare de 150 lei și la urmatoarea comandă îți poți personaliza produsele alese.
Află mai multe detalii despre Club Baroness aici….

×
×